American football in het kort

American football is een competitieve teamsport. In de Verenigde Staten en Canada gebruikt men de term football en in andere delen van de wereld wordt de sport ook wel gridiron genoemd. Het doel van het spel is om punten te scoren door de bal in de end-zone van de tegenstander te brengen. Punten kunnen gescoord worden door de bal over de doellijn van de end zone te dragen, door de bal te gooien naar een medespeler in de end zone of door de bal tussen de doelpalen in de end zone te trappen. De winnaar is het team met de meest gescoorde punten.

Wil je meer weten over de regels van American Football, klik dan hier.

Trainingstijden voor seniors:

Geen ervaring? Geen probleem, onze ervaren coaches geven jou de begeleiding die nodig is om het spel onder de knie te krijgen!

De Scouts zijn altijd op zoek naar nieuwe leden om het team te versterken! Je kunt zelfs de eerste maand gratis meetrainen, je kunt dan aftasten of de sport americanf ootball wel echt iets is voor jou.

Dinsdag en Donderdag van 19:30 t/m 21:30 uur

Kampioen eerste divisie 2016

In 2016 is het senioren team kampioen 1e divisie geworden nadat zij in de finale de Nijmegen Pirates hadden verslagen.