Kampioen eerste divisie 2016

In 2016 zijn de senioren kampioen 1e divisie geworden nadat zij in de finale de Nijmegen Pirates hebben verslagen. Zij zullen in 2017 uitkomen in de Eredivisie.

Teams eredivisie

Spijkenisse Scouts

Amsterdam Crusaders

Alphen Eagles

Leiden Lightning

Hilversum Hurricanes

Rotterdam Trojans

Arnhem Falcons

28051998716_ede4d5c4c4_o

Trainingstijden voor seniors: elke dinsdag en donderdag van 20:00 t/m 22:00 uur. Wil je meer weten over de regels van American Football, klik dan hier.

De Scouts zijn altijd op zoek naar nieuwe leden om het team te versterken! Geen ervaring? Geen probleem: de professionele  coaches geven jou de extra begeleiding die nodig is, om het spel onder de knie te krijgen.

American football is een competitieve teamsport. In de Verenigde Staten en Canada gebruikt men de term football en in andere delen van de wereld wordt de sport ook wel gridiron genoemd. Het doel van het spel is om punten te scoren door de bal in de end-zone van de tegenstander te brengen. Punten kunnen gescoord worden door de bal over de doellijn van de end zone te dragen, door de bal te gooien naar een medespeler in de end zone of door de bal tussen de doelpalen in de end zone te trappen. De winnaar is het team met de meest gescoorde punten.