Ook al is het definitieve speelschema nog niet bekend; de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn al geruime tijd in volle gang. Aankomend weekend staat er een gezamenlijk camp gepland in Tilburg waarin de 3 clubs  samensmelten tot 1 team: namelijk de Predators!  Zowel de Senioren als de Junioren  kunnen zo sterk de competitie in. We gaan dit seizoen op alle 3 de locaties spelen in 3  verschillende teamkleuren maar door de aderen van onze spelers stroomt het zelfde American Football bloed. Het bestuur en de coaches hebben er vertrouwen in. We gaan er een  mooi seizoen van maken!  Ondertussen bouwen we door met onze verenigingen om in de toekomst weer sterk te staan als Scouts, Wolves en Raptors.