Premium Partner #1 Roots Original

Schermafbeelding 2014-01-17 om 16.30.15

De Scouts zijn zeer trots om geassocieerd te worden met Roots Original, de ontwikkelaars van Flame Retardant Workwear, die waardes als innovatie, gezondheid en veiligheid deelt met de Spijkenisse Scouts. Flamebuster is het eerste doek dat ooit door ROOTS is ontwikkeld; oorspronkelijk bedoeld om tegemoet te komen aan de zware eisen van de offshore olie- en gasindustrie. Voor meer informatie klik hier.

 

Premium Partner Textiel Services Rijnmond

De Scouts vormen met Textiel Services Rijnmond B.V. een superschoon team. Samen met haar bedrijfskledingwasserij is zijn sterk in het leveren, verhuren en onderhouden van bedrijfskleding, pbm’s, schoonloopmatten en bedrijfshygiëne apparatuur. Hierdoor is elke wedstrijd van de Scouts een schone wedstrijd.  De Scouts zijn zeer te spreken over dit bedrijf en haar dienstverlening. Voor meer informatie hun u gebruik kan maken van hun faciliteiten klik u hier.

 

Premium Partner Arbo Support

Schermafbeelding 2014-01-17 om 16.46.42

De Scouts en Arbo Support delen dezelfde doelstelling, het verbeteren van de veiligheid in hun respectievelijke expertise gebied door voortdurend kwalitatieve en kwantitatieve groei te realiseren. Hier kunt u meer over de doelstellingen vinden van beide organisaties.

Premium Partner Burgs Reclame

 

Schermafbeelding 2014-01-24 om 16.56.56

 

De Scouts en Burgs Reclame zetten beiden hoog in op veiligheid en communicatie.  Burgs Reclame is gespecialiseerd in  het ontwerp en de totale uitvoering van buitenreclame. Neem vrijblijvend contact met deze specialisten. 

De Scouts dankt al zijn premium partners en moedigt aan de producten en diensten van deze mooie premium partners te gebruiken.  Roots Original, Textiel Services Rijnmond, Arbo Support en Burgsreclame.