Ik wil een keer meedoen. Wanneer kan dat?
De beste mogelijkheid is om mee te doen met de Rookie Camps op zondag 4 september om 14:00, dan kunt u gratis met andere onervaren spelers een dagje American Football uitproberen op een speciaal daarvoor ingerichte training.

Gedurende de maand september is er ook mogelijkheid gratis tijdens de reguliere trainingsdagen meetrainen (trainingsdagen kunt u hieronder vinden). Vul het contact formulier in zodat wij weten dat u eraan komt of als u een vraag wilt stellen.

Buiten de maand september is het mogelijk om vrijblijvend twee weken lang meetrainen met de Scouts. U kunt alle materialen (shoulderpads en helm) van de Scouts in bruikleen krijgen tot dat u zeker weet dat je lid wilt worden. Het enige wat u zelf voor de trainingen moet meenemen zijn cleats (voetbalschoenen) en sportkleding.

Tennispad 2 Spijkenisse

Trainingstijden
senioren (+18) en junioren(16 t/m 18 jaar)
dinsdag 20.00 – 22.00 uur & donderdag 20:00 – 22:00 uur