De Spijkenisse Scouts hebben een drietal jaarlijkse events die allemaal toegankelijk zijn voor fans, friends en familie.

1. Alle thuiswedstrijden van de Scouts

De Spijkenisse Scouts maken van elke thuiswedstrijd een feest. Elke wedstrijd draait DJ Ricky Molly de lekkerste wedstrijdmuziek voor het publiek en spelers. Kom ook richting Franklin Field op de volgende data.

Thuiswedstrijden Super Seniori

Thuiswedstrijden Mighty Peewees

2. Rookiecamp, maak kennis met Football

Rookiecamps zijn vier speciale trainingen waarin coaches speciaal aandacht besteden aan een veel grotere groep nieuwelingen die kennis willen maken met de sport. Gooien van de football, blokken van je tegenstander tot perfecte tackels. Alles komt aan bod met deze oer-mannelijke sport. Hiervoor dien je ook je aan te melden onderaan de pagina.

Schermafbeelding 2013-01-11 om 14.27.05

3. International American Football guests

Gedurende het kalenderjaar nodigt de Scouts organisatie geregeld internationale coaches, teams en American Football recruiters uit.  Zo waren de afgelopen jaren de recruiters van FBU terugkerende gasten, speelde de Scouts tegen diverse Belgische teams vriendschappelijke wedstrijden speelde en kwamen zelfs American Highschool en College Recruiters langs! Ook gaan geregeld groepen fans, friends and familygezamenlijk naar buitenlandse American Football events. Dus genoeg internationale herinneringen. Houdt de website en social media in de gaten en wees er ook bij!

Schermafbeelding 2013-01-11 om 14.27.21

Twee NFL coaches, een ex-NFL speler en een recruiter met Scouts members only jacket.

(v.l.n.r. Thourmond Moore, Steve Quinn, Cecil Martin, Larry Zierlein)

4. Indoor Toernooi

Vanaf 2009 organiseren de Spijkenisse Scouts het enige Internationale American Football Indoor Toernooi in Spijkenisse.

Jaarwinnaars Spijkenisse Scouts Indoor Toernooi

2013 : Spijkenisse Scouts
2012 : Brussel Black Angels

2011 : Brussel Black Angels
2010 : West Vlaanderen Tribes
2009 : ? Weet jij het goede antwoord, stuur ons dan een e-mail en win een date met Kenny Franklin.

Foto’s Indoor Football Toernooi 2012

Please specify a Flickr ID for this gallery