Het bestuur van de Spijkenisse Scouts komt om de zes weken bij elkaar om de voorgang van The Scouts Football Program te bewaken. Als u vragen of opmerkingen heeft richting de vereniging, nodigen wij u graag uit om ons een e-mail te sturen. Wij beantwoorden uw e-mail binnen een week. Mocht u punt in het bestuur kenbaar willen maken, stuur ons dat een verzoek voor de geplande vergaderdata en wij nodigen u uit om hem bij te wonen.

If you have questions regarding the organisation, we invite you to send us an e-mail. We will anwser your e-mail within a week.

Het bestuur zoekt meerdere leden om de ambities van de groeiende Scouts organisatie te leiden. Heeft u interesse of kent u iemand die de Scouts op een hoger niveau kan tillen laat het ons dan weten.

Thea Rovers

Bernice Bellel