Zondag 26 mei ontvingen de Spijkenisse Scouts gasten uit Utrecht en Den Haag. De junioren speelden voor de eerste keer in een gloednieuw tenue mogelijk gemaakt door een bijdrage van het DeltaPORT Donatiefonds, het burenfonds van haven en industrie. Op het nieuwe tenue prijkt ook het nieuwe logo van de Scouts.

De junioren speelden een erg goede wedstrijd tegen de Utrecht Dominators. Bij een stand van 42-6 gooiden de Dominators de handdoek in de ring. De senioren Scouts begonnen in de middag voortvarend met een stand van 6-0 in het eerste kwart tegen de Raiders uit Den Haag. Vanaf het tweede kwart namen de Raiders het heft wat meer in handen. Geplaagd door een groot aantal blessures, zo aan het einde van het seizoen, eindigde de wedstrijd vroegtijdig n het voordeel van de Raiders.